Pallontallaajat.net
Valikko
Viimeisimmät kommentit
Kategoriat
Uncategorized

Loma

on 23/03/2017

Koska raskaan työn vastapainoksi tarvitaan jotain hauskaa, päätin ottaa töistä viikon lomaa. Asiaan tietysti saattoi vaikuttaa sekin että olin saamassa itselleni hyvinkin tärkeän ihmisen suomesta käymään.

Viikko on lyhyt aika, mutta ehdimme kyllä kokea paljon. Ehkä vähän liikaakin. Onneksi suurimaksi osaksi kaikki meni hyvin, mitä nyt pientä ongelmaa paikallisen poliisin ja vuokra-auton kanssa, sekä toimimattomien karttasovellusten kanssa, joiden vuoksi ajoimme ehkä noin 200 kilometriä harhaan ja juutuimme auton kanssa hiekkaan. Mutta mitä pienistä. Kaikki tämä kyllä unohtuu ja jäljelle jäävät ne hyvät ja ikimuistoiset hetket joita saimme kokea.

Yksi parhaita (ei todellakaan paras) hetkiä oli kun kävimme safarilla Hlanen kansallispuistossa ja näimme paljon suuria eläimiä lähietäisyydeltä (toisaalta mielellään olisin jättänyt sen pytonin joka oli syönyt antiloopin välistä, edelleen se tulee painajaisiin). 

Ylitin tämän viikon aikana myös itseni täysin, päätimme lähteä köysiradalle, jossa valjaissa sidottuna liu’utaan kallionkielekkeeltä toiselle vaijeria pitkin. Aikamoinen suoritus ihmiselle joka pelkää korkeita paikkoja. Mutta tein sen ja fiilis oli mitä huikein jälkikäteen! (Vaikka jalat olivatkin aikamoista spagettia sen jälkeen eikä kävelystä autolle meinannut tulla mitään.

Tämän huikean viikon jälkeen olikin hyvä aloittaa kolmen viikon jakso ensiavussa, josta kerron ensi kerralla

 

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI