Pallontallaajat.net
Valikko
Viimeisimmät kommentit
Kategoriat
Uncategorized

Mosambik ja odottelua

on 10/02/2017

Hei taas!

Edellisesta kirjoituskerrasta onkin kulunut hiukan taas aikaa. Viimeksi mainitsin siita, etta saatamme lahtea kaymaan Mosambikissa ja niin myos teimme, kahdesti. Lauantai aamuna pakkasimme laukut ja hyppasimme kombiin. Odottelimme noin 2 tuntia, etta kombi oli taynna ja paasimme lahtemaan. Oli ehka hikisin paiva ikina! lamminta lahemmas 40 astetta ja taysi kombi, missa ei ole muuta ilmastointia kuin ikkunat. Ja kun sanon taysi bussi, se myos on sita. istutaan taysin peppu vasten peppua. No, jos Swazimaassa on lammin niin silloin Mosambikissa on viela kuumempi. Vietimme paivan Maputossa ja kavimme yokerhossa. Sunnuntaina olikin aika palata arkeen ja takaisin tyon aareen (ei minun kyllakaan). Ajattelimme lahtea jo hyvissa ajoin takaisin silla matkaan kuluu kuitenkin melkein nelja tuntia. Menimme asemalle kolmen aikaan ja lahto tapahtui seitsemalta illalla! Kukaan ei naemma halunnut lahtea Swaziin. Seuraavana viikonloppuna paatimme lahtea uudelleen, silla meilta jai rantaelama kokematta sunnuntain vesisateen takia. Taas perjantaina pakkauduimme kombiin ja lahdimme. Talla kertaa olimme pitkan viikonlopun ja palasimme vasta maanantaina, ruskettuneina ja ei niin freeseina takaisin kotiin.

Teita kaikkia varmaan kiinnostaa miten tyonteko on lahtenyt sujumaan. No hyvia ja huonoja uutisia. Huonot uutiset ovat ne, etta en ole vielakaan paassyt aloittamaan. Hyva uutinen on se, etta sain tyolupani talla viikolla! keskiviikkona sain haettua paperini ja vein ne sairaalalle. Eilen kavin tutustumassa sairaalaan ja kiersin kaikki osastot lapi. Nyt olen miettinyt mitka kaikki osastot haluan kayda harjoittelun aikana lapi, eika se ole ihan helppo tehtava, silla kaikki osastot ovat mielenkiintoisia. Mutta maanantaina aloita synnytysosastolla! En malta odottaa.

Syy miksi olen joutunut odottamaan tyolupaani nain kauan on se, etta taalla on yksi ihminen joka hoitaa kaikkien hoitajien rekisteroinnit (taalla ei ilman rekisterointia paase toihin kukaan), ja koska tama ihminen oli poissa toista ei ole ketaan joka voisi tuurata hanta.

Yritan saada ensi viikon aikana lisattya myos kuvia blogiini. (Joitain kuvia paasee nakemaan instagramista rauhalaheli)

 

Ensi viikkoon!

Heli

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
Leikkuri & teho

27/05/2017

Ensiapu

13/05/2017

Loma

23/03/2017

Lapsia

11/03/2017

2. ja 3. viikko

24/01/2017

1. viikko

11/01/2017

Moikka maailma!

11/01/2017

JÄTÄ KOMMENTTI