Pallontallaajat.net
Valikko
Viimeisimmät kommentit
Kategoriat
Uncategorized

2. ja 3. viikko

on 24/01/2017

Hei taas Afrikan kuumuudesta!

Toisella viikolla ei tapahtunut mitaan maata mullistavaa, paitsi sain uuden kamppiksen Suomesta (heti alkuun pahoittelen pisteiden puuttumista, en ole omalla koneellani vaan paikallisessa nettikahvilassa kirjoittamassa). Mutta asiaan. Sain siis uuden kamppiksen, joten en enaa tunne oloani niin orvoksi koko aikaa, eika ole niin pitkaveteista odotella tyolupaa. (kylla, edelleenkin odotan, etta paasen toihin. Mutta pitaa olla karsivallinen, niin kaikki hokevat, silla olemmahan Afrikassa!

Eilen muutimme Mbabanesta Manziniin. Joten tassa on mennyt nyt pari paivaa taas uuteen kaupunkiin tutustuessa. Jos jotain voin jo sanoa, niin sen etta taalla on huomattavasti lampimampaa kuin Mbabanessa, eilenkin oli noin +35 astetta!

Olen opetellut kayttamaan paikallisbusseja, aluksi niiden idea tuntui oudolta, silla kombi lahtee asemalta sitten kun se on taynna ja ottaa seka jattaa ihmisia ihan minne vain. Mutta nyt kun olen muutaman matkan tehnyt, huomasin kuinka helppoa ja halpaa on kulkea.

Kaikki hyvin siis talla puolella maailmaa. Toivottavasti paasen toihin jo taman viikon aikana.

Viikonloppuna ajattelin lahtea kaymaan Mosambikissa, jos aikataulut sen sallivat, joten ehka saatte kuulla ensi viikolla tarinaa sielta.

 

Ensi viikkoon

 

Heli

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI